Diensten

 

Coaching & Counselling

Ik ben coach maar ook counsellor, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen die twee?

 

Coaching
Bij coaching gaat het om het begeleiden van de reis die jij wilt afleggen om jouw doel te bereiken. Ik als coach ben er om je te ondersteunen en te begeleiden bij het gaan van deze weg. Het is altijd jouw weg, jij bepaalt en de verantwoordelijkheid ligt bij jou. Het is een gelijkwaardige relatie en moet veilig zijn.

 

Counselling
Bij counselling is het, hetzelfde alleen waar je bij coaching vooral vooruit kijkt, kijk je bij counselling eerst achterom. Waarom ben je gekomen waar jij nu bent en wat moet er veranderen zodat je daar niet weer komt. Het gaat er om dat jij in je kracht komt te staan.

 

 

 

.

KOE

Intake gesprek

Na een kort kennismakingsgesprek plannen we een intakegesprek in. Aan de hand van het intakegesprek zal er een schatting zijn van hoeveel gesprekken er ongeveer nodig zullen zijn voor jou om je doel te bereiken. Je moet dan denken aan 5 tot 12 gesprekken van 1,5 uur, maar jij beslist.

Mocht je het traject eerder willen stoppen dan is dat mogelijk maar dan rond ik het wel graag nog af met een laatste gesprek zodat we samen goed af kunnen sluiten.

Mocht je aan het einde van het traject graag meer gesprekken in willen plannen kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.



Online-Coaching

Woon jij nu helemaal niet bij mij in de buurt? Geen enkel probleem want online-coaching is ook gewoon een optie.
Via ZOOM plannen we dan online gesprekken in, je kan gewoon thuis inloggen en dit geeft veel flexibiliteit.
Het is wel belangrijk dat je een plekje uitzoekt waar je niet wordt gestoord zodat je je echt kan richten op het gesprek.

Ik heb al veel ervaring op mogen doen met het online coachen en ik heb gemerkt dat het net zulke goede resultaten op kan leveren als face-to-face coaching.

Coaching & Sport

Hier ben ik dus echt heel enthousiast over, want mocht jij naast jouw gewone coachgesprekken ook graag fysiek aan de gang gaan met jouw ‘sportieve coachdoel’ dan kan dat ook!
Wel moet je dan in de buurt van Westerlee wonen want dit kan niet online.

Synchroon aan het coachtraject wat je met mij inzet is er de mogelijkheid om met personal coach Michael jouw sportieve doelen te behalen.
Wat jij bij mij bespreekt wordt alleen in overeenstemming met jou, indien dit jouw sportieve doel dient besproken met de personal coach.

Zo’n dubbeltraject is bewezen effectief en vergroot jouw kansen om jouw doelen te behalen.


Wandel Coaching

Ben jij net als ik ook graag buiten in de natuur? Krijg jij daar ook energie, rust en ruimte van in je hoofd?
Dan is wandel coaching misschien wel iets voor jou. Al wandelend gaan wij met jouw coach doelen aan de slag.

Wandelen is namelijk niet alleen gezond voor je lichaam maar ook voor je geest. Vanaf mijn coach locatie wandel je zo het natuurgebied 'de Garst' in.

Wist je dat veel van de foto's op mijn website ook gewoon daar zijn gemaakt?!

Dus trek je wandelschoenen aan, dan gaan wij samen op reis!