Privacyverklaring & Klachten

Joëlle Gracia Coaching & Counselling

Privacyverklaring, website en klachten

Wij begrijpen dat u uw persoonsgegevens niet met iedereen wilt delen. Daarom gaan we hier zorgvuldig mee om. We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wel hebben we een aantal van uw gegevens nodig om u goed te kunnen helpen. In deze verklaring leggen we uit welke gegevens we van u nodig hebben en waarvoor we ze gebruiken.

Over Joëlle Gracia Coaching & Counselling

Joëlle Gracia Coaching & Counselling is gevestigd aan de Veenweg 9, 9678 TL Westerlee. Joëlle Gracia Coaching & Counselling is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de AVG. Voor vragen over ons privacy-beleid en uw verwerkte gegevens kunt u een e-mail sturen aan coaching@joellegracia.nl.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 

Joëlle Gracia Coaching & Counselling verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om de diensten zo optimaal mogelijk te kunnen leveren
  • Voor het verwerken van uw betaling
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van maximaal 1 jaar na afronden van uw dienst bij Joëlle Gracia Coaching & Counselling.

Delen van persoonsgegevens met derden

Joëlle Gracia Coaching & Counselling verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Onder omstandigheden heeft u het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te (laten) wijzigen, te verwijderen of te beperken. Ook kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens of tegen de berichtgeving die wij u sturen. Wij vragen u wel om u eerst te identificeren, voordat we uw verzoek in behandeling nemen. Dit doormiddel van een kopie van uw identiteitsbewijs. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Wij reageren binnen 7 werkdagen op uw verzoek. Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  • Inzien en wijzigen: Hiertoe kunt u contact met ons opnemen via coaching@joellegracia.nl.
  • Verwijderen: Het verwijderen van persoonsgegevens is onder omstandigheden mogelijk onder de AVG. Indien dit mogelijk is, zullen we hieraan tegemoetkomen. In sommige gevallen is het echter niet mogelijk om persoonsgegevens te wissen, bijvoorbeeld wanneer we wettelijk verplicht zijn om gegevens te bewaren, of wanneer het verwijderen van de gegevens het faciliteren van uw lopende traject belemmert. We zullen daarom per geval beoordelen of we aan het verzoek kunnen voldoen.
  • Beperken: Als u vindt dat de verwerking van uw persoonsgegevens onrechtmatig is, u deze nodig heeft voor een rechtsvordering of u bezwaar heeft gemaakt tegen de verwerking daarvan, kunt u contact met ons opnemen via coaching@joellegracia.nl met het verzoek om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken.
  • Bezwaar: Als wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een gerechtvaardigd belang, dan kunt u bezwaar maken tegen verder gebruik hiervan op grond van uw specifieke redenen.
  • Bezwaar tegen berichtgeving: Afmelden voor onze nieuwsbrief of andere (elektronische) berichtgeving, kan via de speciale uitschrijflink in onze e-mails, of u kunt contact met ons opnemen via coaching@joellegracia.nl.

Website

Hoewel Joëlle Gracia Coaching & er naar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat alle informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. Joëlle Gracia Coaching & Counselling kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. Joëlle Gracia Coaching & Counselling accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar op deze website (o.a. door middel van hyperlinks) verwezen wordt. Joëlle Gracia Coaching & Counselling kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie ook zijn wij niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website en/of onze diensten geeft u aan, het privacy beleid te accepteren.

 

Wijzigingen in de Privacyverklaring

Onder andere als gevolg van wijzigingen in de wet en de steeds veranderende aard van technologie, is ons privacybeleid onderhevig aan aanpassingen. Telkens wanneer een wijziging noodzakelijk is, werken we onze Privacyverklaring bij. We raden u daarom aan om deze pagina regelmatig te bekijken.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Joëlle Gracia Coaching & Counselling neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via coaching@joellegracia.nl.  

Cookies

Joëlle Gracia Coaching & Counselling gebruikt geen cookies op de website.

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen of feedback heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen via coaching@joellegracia.nl.  

Heeft u een klacht?

Bij Joëlle Gracia Coaching & Counselling nemen wij u en uw traject serieus. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en wij doen daartoe ons uiterste best. Ondanks onze aandacht en inzet kan het gebeuren dat u niet tevreden bent. U kunt dan een klacht indienen. Wij zullen uw klacht serieus nemen en alles er aan doen om samen tot een oplossing te komen. Ook helpt uw klacht ons om onze dienstverlening te verbeteren.
Uw klacht kunt u per email sturen naar coaching@joellegracia.nl. Wij vernemen graag zo precies mogelijk waar uw klacht op betrekking heeft en wie hier bij betrokken waren, de locatie en het tijdstip. Wij nemen binnen 7 werkdagen contact met u op en doen ons uiterste best om de klacht naar tevredenheid te behandelen en liefst ook op te lossen.